Gazdit keresünk

Mirci és Marci

Sajnos ikreinkre eddig még nem mosolygott rá a szerencse 🙁 Holnap megkezdjük az oltási programjukat és cicaházas kóborok lesznek! :'( Ikreink, Mirci és Marci 11 hónapos ivartalanított kamaszok, FIV/FeLV tesztjük negatív!

Még tavaly decemberben egy belvárosi parkolóban kerültek befogásra, ahonnan ideigleneshez kerültek! Március 22-e óta az Egyesületünk pécsi Cicaházának a lakói! 🙂 Az akkor még megfoghatatlan, vad cicákból mára már dorombolós, bújós bársonytalpúvá váltak! <3 Idegenektől még tartanak, idő és türelem kell, hogy barátkozzanak! Mivel születésük óta együtt vannak, elsősorban együtt szeretnének cuccolni a gazdihoz! <3 A Cicaházban lehet velük megismerkedni, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 20/556-6669 számon! 🙂 Kérlek Benneteket, segítsetek nekik megtalálni szerető családjukat!

Sántika

Sántika törött lábbal került a gondozásunkba, sajnos az orvosi konzultáció alapján a jobb hátsó lábát amputálni kellett! 😢 Ivartalanítása, külső-belső féregtelenítése is megtörtént!

Sántika duplán hátrányos helyzetű, már csak három lábon éli életét és FIV tesztje pozitív! 🙁 Az esélytelenek nyugalmával keresek neki gazdit vagy ideiglenes befogadót, hogy ne ketrecben éljen…jelen pillanatban dupla ketrecet biztosítok neki, de szeretném, ha családba kerülne! ❤ Kedves, bújós cica, aki nagyon hálás a simiért! A cica Pécsen van, ha szeretnéd meglátogatni, jelentkezz a 20/556-6669 számon!

Hívás